+32 2 335 35 35 (Bruxelles, Vlaams Brabant, Brabant Wallon) +32 3 301 11 11 (Antwerpen) +32 9 248 00 00 (Gent)

Wat is Sodexo?

Sodexo werd in 1966 in Frankrijk opgericht door Pierre Bellon en is nu de wereldleider op het vlak van ‘Quality of Life Services’. De groep is aanwezig in 80 landen en stelt 420.000 medewerkers tewerk die gedreven worden door dezelfde passie om een uitmuntende service te verlenen. We zijn ervan overtuigd dat de Quality of Life cruciaal is voor de prestaties in de ondernemingen en de organisaties waarvan we een strategische partner zijn, omdat dit het welzijn en de motivatie van de individuen op het werk bevordert.

De missie van Sodexo

  • bijdragen tot de economische, sociale en milieuontwikkeling van steden, regio’s, en landen, waar we onze activiteiten uitoefenen.
  • de dagelijkse levenskwaliteit verbeteren van hun medewerkers en van iedereen aan ze diensten verlenen.

Wat doet Sodexo concreet?

Sodexo creëert, begeleid en implementert een unieke reeks on-site serviceoplossingen, motivatieoplossingen en persoonlijke- en thuisdiensten die de kwaliteit van het dagelijks leven verbeteren. Eén van hun oplossingen is aan particulieren de kans te bieden dienstencheques te kopen om huishoudelijke taken te betalen. Meer informatie op de drie Sodexo websites per regio: Brussel, Wallonië, Vlaanderen.